2014

 

Operation Overlord

    Ve dnech 26.-27.4. 2014 jsme se účastnili akce "Operation Overlord", v Kůtoch na Slovensku. Scénář hry byl dislokován do Normandie po vylodění spojenců a boje v okolí St. Mére Eglise.

 

24 Hours of the Hell

    Ve dnech 10.-11.5. 2014 jsme měli tu možnost zúčastnit se skvělé akce "24 Hours of the Hell", která se konala ve městě Tapolca nedaleko Balatonu v Maďarsku. Tato akce byla i s účastí techniky, což přispělo ke skvělé atmosféře. Scénář akce je dislokován do Normandie D-Day + 2 a navazuje na akci konanou v Kůtoch na Slovensku.

 

Operation Avalanche

    Dne 13.9. 2014 jsme se účastnili druhoválečné airsoftové akce "Operation Avalanche". Akce se konala v Kůtoch na Slovensku a představovala boje v Itálii po vylodění spojenců a boje v okolí města Molino. Původně to měla být dvoudenka, ale z důvodu nepříznivého počasí byla předčasně ukončena.

 

Vinzent von Vogelnest

    Dne 11.10. 2014 jsme se účastnili druhoválečné airsoftové akce "Vinzent von Vogelnest" v Kůtoch na Slovensku. Scénář akce je dislokován do lesa nedaleko Calais s kódovým označením"Vogelnest" Kde mají Němci za úkol ochránit odpaliště raket V-2.

 

Kraljevina Jugoslavija II.

    Akce "Kraljevina Jugoslavija II." se uskutečnila 8.11. 2014 v lesích nedaleko Blanska a scénář hry byl zaměřen na boje s Jugoslávskými partyzány, které podporovali Britové.